Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

L’Escola Andreu Llargués prepara un abril complert

Al llarg del mes d’abril, l’Escola de Flequers Andreu Llargués oferirà una interessant programació de cursos de tècniques de base i adreçats principalment a treballadors en actiu.

Cursos de tècniques de base

Aquesta programació de cursos 100% subvencionats incorpora productes de pastisseria flequera, clàssica i masses fullades, així com productes salats d’snacking pensats per incrementar l’oferta a la fleca. A continuació us describil els diferents cursos:

Tècniques de base de pastissos flequers amb Maria Cruz Barón i David Hernández

Curs pensat per adquirir els coneixements teòric-pràctics necessaris per a desenvolupar i aprofundir en les tècniques d’elaboració de pastissos forners. En aquesta formació els alumnes aprendran a entendre com funcionen les diferents masses, així com la seva cocció i acabat de cada producte per a arribar en condicions òptimes al consumidor final sense cap tipus de refrigeració. Alguns dels productes que s’elaboraran seran: pastís de poma alemany, brownie de xocolata avellana i ametlles, pastís de Santiago, assortiment de cakes, pastís de formatge o coques de bescuit al tall. El curs inicia el proper 8 d’abril i té una durada de 5 dies. Clica aquí per a més informació.

Tècniques de base de la pastisseria clàssica amb Toni Vera

Del 15 al 19 d’abril, els alumnes treballaran els coneixements teòric pràctic necessaris per a desenvolupar i aprofundir en les tècniques d’elaboració de pastissos i pastissos clàssics. En finalitzar, s’elaboraran diferents tipus de bescuit clàssic, bescuit de cacau i bescuit enriquit, cremes de farcit, melmelades naturals, setinats, pastís massini, sacher, selva negra, sara, braç de gitano… Clica aquí per a més informació.

Tècniques de base de productes salats (snacking i coques salades) amb Mari Cruz Barón i Matt Valette

Aquest curs és una petita introducció al món del snacking i les coques en la restauració i alta gastronomia. Els alumnes aprendran les tècniques per a elaborar pans per a emplenar i maridar amb els diferents ingredients, tant dolços com salats. També s’elaboraran coques gastronòmiques amb productes de temporada i s’aprendrà a treballar masses per a obtenir peces elegants i refinades amb ingredients especials. El curs es farà del 22 al 26 d’abril. Clica aquí per a més informació.

Tècniques de base en pastisseria fullada amb Toni Vera

El curs que se celebrarà del 22 al 26 d’abril està organitzat per adquirir els coneixements teòric pràctics necessaris per a desenvolupar i aprofundir en les tècniques de elaboració de masses fullades. Entendre com funcionen els diferents tipus de greixos que es poden utilitzar dins de les diferents elaboracions, la seva aplicació, les diferents temperatures així com la seva cocció i acabat de cada producte per a arribar en condicions òptimes al consumidor final sense perdre cap de les característiques pròpies de cada elaboració. Es faran diferents elaboracions com pasta fullada de mantega, coronis de nata, tortell de crema i Cabell, canyes de xocolata, pasta fullada de rebrec, bandes de fruita, coces de llavaneres, quiche amb diferents farciments… Clica aquí per a més informació.

Monogràfic únic i especial de brioixeria creativa

Per primera vegada, oferim un monogràfic 100% subvencionat de brioixeria creativa de la mà de David Hernández, Millor brioixeria del món 2023. En aquesta formació farem un viatge des de les tècniques clàssiques de laminat fins creacions més innovadores, noves tendències i sabors avant-garde i el pas a pas en la creació d’una varietat de productes de brioixeria, des del procés de pastat fins a la presentació final al bufet. En concret, podreu aprendre a fer les peces que van guanyar aquest 2023 la millor brioixeria del món o la Millor Coca Sant Joan Creativa 2023. Per a més informació clica aquí.

Per a més informació dirigiu-vos al Departament de Formació del Gremi:
Tel.: 93.487.18.18 / Mail: formacio@gremipa.com