Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

L’Escola Andreu Llargués reorienta la formació de base per satisfer la demanda de treballadors qualificats del sector

L’Escola de Flequers Andreu Llargués començarà l’any 2022 amb una renovada aposta pels cursos de base davant la manca de treballadors qualificats que pateix el sector. D’aquesta manera, ha programat una nova edició del Curs d’Iniciació a la Fleca i dels de Certificat de Professionalitat de Fleca i Brioixeria i de Pastisseria i Confiteria, reorientats per tal facilitar la formació de treballadors en actiu als quals els manqui qualificació.

L’objectiu principal d’aquests cursos és donar cobertura a la principal demanda de perfils professionals del sector en fleca i pastisseria, formant nous treballadors capaços de responsabilitzar-se de la producció. Aquest és un perfil escàs o inexistent al mercat de treball, i es busca donar cobertura a aquesta necessitat amb els alumnes que es formen a l’Escola en el Certificat de Professionalitat corresponent.

Així, com a novetat, aquest any el Departament de Formació ha aconseguit subvenció per poder oferir aquests Certificats de Professionalitat també a treballadors en actiu, de manera que puguin qualificar-se i titular-se al mateix temps que treballen.
De la mateixa manera, el Curs d’Iniciació, que tindrà lloc del 17 de gener al 17 de febrer, també rep un nou enfocament més tècnic i obre una nova branca adreçada a treballadors en actiu que vulguin aprofundir en els seus coneixements i perfeccionar la tècnica.