Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Vuit agremiats reben per fi els Diplomes de Mestres Artesans de 2019 i 2020

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya ha celebrat l’acte d’artesania alimentària per lliurar els Diplomes de Mestres Artesans i el Premi Jove Artesà Alimentari de les edicions 2019 i 2020, que en el seu moment no es van poder celebrar. A l’acte hi a acudit el president del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona, Andreu Llargués, en qualitat de president de la Federació Catalana d’Associacions de Gremis de Flequers. També ha estat present el secretari general del Gremi, Carles Cotonat.

 

Els flequers agremiats reconeguts amb el Diploma de Mestre Artesà corresponent a la convocatoria de 2019 han estat Ramon Benet Aregall (Benet Forners, Sabadell), Emilio Ojeda García (Forn de Pa Luna, Sant Joan Despí), Tomàs Girvent Oliva (Forn Girvent, Balenyà) i Manel Pérez Coronas (Fleca Casas, Argentona). En el que toca a 2020, els guardonats són Jordi Capella Escanilla (Fleca Roca, Sabadell), Josep Bosch Burgaya (Pastisseria Forn Sant Roc, Manlleu), Ramon Lluís Alavedra Torrella (Fleca Alavedra, Monistrol de Montserrat) i Enric Francisco Soms (Can Kiku, Mataró). Finalment, el flequer Jordi Gasque Bruco (Forn de Nulles, Nulles) ha obtingut l’accèsit del Premi Jove Artesà Alimentari Innovador 2020.

L’acte de lliurament dels Diplomes de 2019 s’ha produït enguany perquè en el seu moment no es va poder celebrar a causa de la situació política. Quant als de 2020, les restriccions derivades de la pandèmia van impedir el lliurament. D’aquesta manera, enguany s’han ajuntat ambdós actes.

En el que toca als Diplomes corresponents a 2021, es lliuraran l’any que ve. Els agremiats guardonats en aquesta edició són Albert Solà Serrat (Forn de Pa Anfruns, Sant Celoni), Antoni Vila Ferrarons (Cal Forner, Montornés del Vallès) i Enric Bordas Santacreu (Santacreu, Viladecans).

Noticies relacionades

Amb el suport de: