Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Tot a punt pel Best of Mondial du Pain

Entre els dies 28 de febrer i 4 de març es celebrarà a la Fira Mobac de Tòquio una de les competicions més exigents de la fleca internacional: ‘The Best of Mondial du Pain’.

Ja han aterrat a Tòquio els qualtre representants de l’Escola per competir al Best of Mondial du Pain. Es tracta d’un exclusiu concurs en el qual participen els 6 equips millor classificats del ‘Mondial du Pain’ (Campionat Mundial del Pa).

En aquesta edició, el director de l’Escola de Flequers Andreu Llargués, participarà per partida doble: com a membre de l’equip francès, guanyador de la setena edició del Mundial, juntament amb el formador de l’Escola, Matt Valette; i com a entrenador dels subcampions de la vuitena edicio del ‘Mondial du Pain‘, els ex alumnes del Màster en Fleca Artesana d’Excel·lència Enric Badia y Marta San José, i com a membre de l’equip francès, guanyador de la setena edició del Mundial.

 

 

Això és degut a que enguany es portarà a terme el ‘The Best of’ corresponent a ambdós edicions del ‘Mondial du Pain’, ja que la pandèmia va impedir la seva celebració l’any 2020. D’aquesta manera, els dos equips de Ferrant no hauran de competir entre sí.

Ferrant destaca, com a punts forts d’ambdues seleccions, «l’esperit d’equip. Ens emportem molt bé, som una pinya molt forta, anem tots en la mateixa direcció», assegura. «De fet, mirant les dues taules al concurs, s’han pogut veure coses molt similars: es nota una mica la influència dels quatre en aquest concurs», reconeix.

Com diu Ferrant, es tracta de la Lliga de Campions, per això porten molts mesos preparant aquesta fita: «Has d’organitzar-te de la millor manera possible perquè al Best Of t’enfrontes amb equips que ja tenen molta experiència, amb els quals ja t’has enfrontat i ja us coneixeu. Són gent que tenen molt potencial».

 

Noticies relacionades

Amb el suport de: