Search
Close this search box.

Èxit en la quarta edició del concurs “La millor Mona de pasqua”

Una empresa agremiada s’endú el tercer premi en la categoria de Mona tradicional de brioix

La quarta edició del concurs professional “La millor Mona de Pasqua” ha tingut lloc avui a CASA SEAT, destacant-se per la creativitat i excel·lència de les elaboracions presentades pels mestres pastissers, flequers i xocolaters de Catalunya. Entre els guanyadors, l’empresa agremiada, l‘Obrador dels 15 ha aconseguit una posició destacada en aquest prestigiós certamen, assolint el tercer lloc en la categoria de Mona tradicional de brioix.

El jurat professional s’ha compost per experts reconeguts del sector com Daniel Jordà de Panes Creativos i Jordi Ortíz d’Obrador Sant Tomàs, així com la sots directora de la Baking School Barcelona Sabadell, Mari Cruz Barón.

En la categoria Mona tradicional de brioix, el primer premi ha estat per Passions Origen del Vendrell, que ha captivat el jurat amb una elaboració única que incorporava anís mòlt, cilandre, vainilla i anís del Mono, aportant un equilibri perfecte de sabors i aromes. El segon premi ha estat atorgat a La Palma Pastissers, mentre que L’Obrador dels 15 ha completat el podi amb el tercer premi amb un brioche amb tocs de pistatxo.

En la categoria Mona de xocolata, la creació més destacada ha estat la de Foix de Sarrià, que s’ha endut el primer premi per la seva espectacular fusió de tècnica i creativitat. Eukarya Xocolata, del gran Mestre xocolater i campió del World Chocolate Masters Lluc Cruselles, ha aconseguit la segona posició amb una proposta innovadora i amb un vincle amb el món animal, i L’Atelier Barcelona ha completat la llista de premiats amb una figura espectacular d’un tigre enduent-se el tercer lloc.

Aquesta edició també ha estat especial per la seva vessant solidària, amb les mones guanyadores i les aportades pels participants destinades a una rifa solidària per a l’ONG Pallapupas. Aquesta organització, que treballa per portar somriures als hospitals, ha estat una de les grans beneficiades del certamen.

A més de l’ambient de competició, l’esdeveniment ha comptat amb la participació del públic de Barcelona, que ha pogut gaudir d’un espectacular ou de xocolata gegant de més de 30 kg, elaborat pels alumnes del mestre xocolater Sergi Vela de l’EHITB.

Noticies relacionades

Amb el suport de: