El xef amb estrella Michelin i quarta generació del restaurant familiar és el cuiner escollit per al receptari d’estiu de la campanya “Dona-li vida al pa!”.

La segona edició de la campanya “Dona-li vida al pa!”, impulsada pel Gremi amb l’objectiu de potenciar la venda i el consum dels productes flequers, destacar la professionalitat de l’ofici i la qualitat del producte, continua en marxa. La dinàmica d’aquesta iniciativa consisteix a promocionar els diferents productes de fleca a través d’un receptari digital elaborat expressament amb el pa com a protagonista. Així, en cada estació de l’any se suggereixen receptes de temporada amb diferents pans que podem trobar en una fleca.
Amb l’arribada de la temporada d’estiu, la campanya estrena el receptari d’aquesta estació, protagonitzat per receptes fresques, lleugeres i fàcils d’emportar-se per consumir en aquesta època de l’any, sempre amb el pa com a protagonista.
Aquesta segona edició està protagonitzada per xefs catalans de prestigi, com ara Víctor Quintillà i Jordi Castan. Després de les receptes de primavera a càrrec d’Ada Parellada, cuinera al capdavant del restaurant Semproniana, en la temporada d’estiu és el torn de Carles Gaig, reconegut xef que representa la quarta generació d’un restaurant familiar i distingit amb una estrella Michelin.
Entre les receptes que proposa a la clientela dels flequers per aquesta temporada destaca una terrina de foie amb pa de brioix, un gaspatxo de síndria i alvocat, una panzanella de préssec i tomàquet, una amanida Cèsar amb crutons.