Search
Close this search box.

Toni Vera guanya el premi a millor croissant artesà de mantega per quarta vegada

La pastisseria Canal s’ha tornat a endur el guardó al millor croissant artesà de mantega d’Espanya en la 18a edició del concurs organitzat pel Gremi de Pastisseria de Barcelona.

El responsable del croissant guanyador és Toni Vera, formador de la Baking School Barcelona Sabadell, que ja havia aconseguit aquest mateix reconeixement els anys 2016, 2019 i 2022. Amb aquest nou premi, Vera suma un total de quatre victòries en el prestigiós certamen.

Segons el jurat, el croissant guanyador destaca per la seva forma recta, l’interior alveolat i esponjós de color blanc cremós, i un exterior ben cruixent i de to torrat atractiu. Aquesta forma allargada garanteix una cocció homogènia i una textura perfecta a cada mossegada.

Els participants havien de lliurar els croissants abans de les 11 h al Gremi de Pastisseria, una condició pensada per assegurar que els productes arribin pràcticament acabats de fer.

Amb 18 edicions a l’esquena, el certamen s’ha consolidat com una cita clau per al sector, fomentant la col·laboració i l’intercanvi entre professionals d’arreu de l’Estat.

Amb el suport de: