
El Forn Sistaré, Millor Pa de Pagès Català 2025
El jurat del concurs Millor Pa de Pagès Català 2025 ha triat el pa del Forn Sistaré com el millor de l’any, després d’una emocionant

El jurat del concurs Millor Pa de Pagès Català 2025 ha triat el pa del Forn Sistaré com el millor de l’any, després d’una emocionant

El Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat ha acollit l’acte de lliurament dels Premis Nacionals de Comerç i Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris, encapçalat pel president de la Generalitat, Salvador Illa.

El Gremi presenta el receptari de tardor del projecte “Dona-li vida al pa”.

Aquest programa innovador combina formació professionalitzadora amb treball remunerat a empreses del sector.

Roger Vilardosa (candidat) i Isaac Galofré (commis), sota la direcció tècnica i entrenament de David Hernández, intentaran revalidar els títols de les edicions anteriors. Del

Com cada any, el Gremi de Flequers de la Província de Barcelona ha organitzat una campanya per promocionar el consum de pa i reivindicar el

Entrevista a Roberto Juan i Eva Prado, fundadors d’Apassiona’t, guardonada amb el Reconeixement al Comerç als Reconeixements Empresarials del Vallès Occidental, organitzats per Pimec. L’empresa

El flequer i pastisser Òscar Tubella, de la fleca agremiada Cal Camilo de Torrelavit, ha rebut recentment el reconeixement de pastisseria a l’entorn rural de

L’empresa agremiada ha estat guardonada en la tercera edició dels Reconeixements Empresarials del Vallès Occidental de PIMEC.