Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Arturo Blanco deixa la Selecció de Nacional de Fleca Artesana

Arturo Blanco, actual capità de la Selecció Nacional de Fleca Artesana (Espigues), ha anunciat que deixa el seu càrrec.

He decidit deixar el lloc enguany perquè crec que ja va sent necessari un relleu després de diversos any exercint-lo –comenta Arturo-. Sóc de l’opinió que la renovació sempre és bona. El que em queda és donar les gràcies a molta gent, en primer lloc a CEOPPAN per confiar en mi per a aquesta responsabilitat, que he dut a terme amb molt de gust; a mi equip tècnic amb Javier Moreno i José Roldán al capdavant, que van fer que tot fos més senzill; a tots els meus companys, així com a tots els que van formar part de l’equip ´Espigues´, incloent als nostres patrocinadors. I, per descomptat, la meva gratitud a tots els forners d’Espanya que d’alguna forma hagin posat el seu granet de sorra perquè la selecció nacional de fleca artesana sigui una realitat avui dia”, ha agraït.

El català, que exercia el seu càrrec des de 2018, acaba dient que “representar a la fleca artesana espanyola, a més de ser un luxe, no deixa de ser una gran responsabilitat a l’hora de donar una imatge sobre la nostra professió, una bona imatge de la fleca espanyola més enllà de la participació en Campionats«.

La seva última competició serà la Copa d’Europa de Fleca, que tindrà lloc del 17 al 20 d’Octubre a Nantes (França), en el marc de la fira SERBOTEL i el Mundial de Pa.