Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Convocada la tercera convocatòria del Programa Kit Digital, per a empreses entre 0 i 2 treballadors

El Gremi ha informat els associats que el 12 d’octubre, en el BOE-B-2022-31240, es va publicar la tercera convocatòria del Programa Kit Digital, destinades a la digitalització d’empreses del Segment III (Petites empreses, microempreses i autònoms entre 0 i 2 treballadors).

Aquesta tercera línia d’ajuts compta amb un pressupost de 500 milions d’euros per a millorar la competitivitat i el nivell de maduresa digital de les pimes, un sector clau per a impulsar la competitivitat de l’economia i fomentar el creixement i l’ocupació.

Els ajuts d’aquesta convocatòria tenen la consideració de subvenció directa i consistiran en disposicions dineràries destinades a finançar l’adopció d’una o diverses solucions de digitalització de les disponibles en el Catàleg de Solucions de Digitalització del Programa Kit Digital recollit en la plataforma Accelera pime.

Les empreses que accedeixin a aquest programa rebran un bo digital amb la quantitat econòmica que disposaran per a utilitzar en una o diverses de les solucions digitals ofertes pels agents digitalitzadors, que executaran els serveis del catàleg.

Els beneficiaris del segment III son autònoms, microempreses i pimes, que pertanyin a qualsevol sector o tipologia de negoci, i la quantia de l’ajut serà de 2.000€. Els imports màxims i els terminis de duració que cal mantenir-se la prestació del servei per al Segment III són els següents:

Si esteu interessats en demanar aquest ajut o desitgeu ampliar la informació, contacteu amb la Sra. Vanessa Molina, del Departament de secretaria d’aquest Gremi, per mail a v.molina@gremipa.com o per telèfon al 93-487 18 18.