Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Convocats els Premis Nacionals de Comerç i als Establiments Comercials Centenaris

El Gremi de Flequers de la Província de Barcelona ha informat els agremiats que el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) ha publicat la resolució per la qual s’obre la convocatòria per a la concessió Premis Nacionals de Comerç de la Generalitat de Catalunya i dels Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris de la Generalitat de Catalunya 2022 (DOGC Núm. 8699 – 30.6.2022).

L’objectiu dels Premis als Establiments Centenaris de la Generalitat de Catalunya és distingir els establiments i mercats municipals en actiu, que al llarg de cent o més anys han ofert un servei de qualitat i personalitzat als seus clients, tot adaptant-se als canvis en les necessitats de compra que s’han anat produint al llarg de la seva història.

Quants als Premis Nacionals de Comerç, l’objectiu és distingir les persones físiques o jurídiques amb establiment operatiu a peu de carrer a Catalunya, les entitats de l’àmbit del comerç que les representen a nivell territorial o sectorial i els ens públics que hagin destacat per la seva iniciativa comercial i que, per la seva trajectòria, la seva innovació i adaptabilitat, contribueixen de manera més rellevant al prestigi del comerç, particularment del comerç urbà de proximitat.

S’estableixen 4 categories: Premi Nacional de Comerç, Premi al Comerç més Innovador, Premi al Comerç més Sostenible i Premi a la Iniciativa Col·lectiva.

El termini per presentar les sol·licituds finalitza el dia 11 d’agost de 2022 a les 14:00 h. Els interessats en sol·licitar un d’aquests premis o en ampliar la informació, poden contactar amb Vanessa Molina, del Departament de Secretaria del Gremi, per mail a v.molina@gremipa.com ó per telèfon al 934 871 818.

Noticies relacionades

Amb el suport de: