Els propers 29 i 30 d’octubre es durà a terme a la Baking School Barcelona Sabadell una nova sessió formativa dins del programa ‘Baking Master Class’ especialitzada en les últimes tendències de la fleca i la pastisseria creativa, a càrrec d’Aurélien Le Mouillour, un dels millors mestres forners de França.
Aurélien Le Mouillour és un prestigiós forner francès, reconegut internacionalment per la seva excel·lència i innovació en el món de la fleca. Va iniciar la seva carrera a una edat molt jove a la Bretanya, i amb els anys es va formar professionalment en l’art de la fleca i la pastisseria. Va obtenir el títol superior a l’INBP (Institut National de la Boulangerie-Pâtisserie) i ha treballat colze a colze amb mestres de renom, com el MOF Christophe Cressent. Des del 2016, forma part de l’equip de formadors forners de l’INBP. El seu assoliment més destacat va ser aconseguir el prestigiós títol de Meilleur Ouvrier de France (MOF) Boulanger el 2023, un dels reconeixements més importants a França, que premia els millors artesans en les seves disciplines.
El curs, de 14 hores de durada, està dirigit a professionals de la fleca que desitgin millorar les seves tècniques i descobrir innovacions en el món de la fleca moderna. La formació constarà de 14 hores, distribuïdes en dues sessions intensives, i combinarà l’aprenentatge teòric amb la pràctica directa.
Entre els temes que es tractaran, destaquen la preparació de diferents tipus de pans de pagès, l’ús de blats antics i espelta amb massa mare, així com la confecció de pastisseria tradicional i creativa. També es presentaran tècniques com el full invertit i productes com el brioix de full i innovadores formes per a la tarta de sègol.