Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Doble podi per l’Escola Andreu Llargués a la ‘Champions del Pa’

El director del centre, Yohan Ferrant, obté dues terceres posicions al ‘The Best of Mondial du Pain‘: com a entrenador d’Enric Badia i Marta San José i com a integrant de l’equip francès.

 

 

Entre els dies 28 de febrer i 4 de març s’ha celebrat a la Fira Mobac de Tòquio una de les competicions més exigents de la fleca internacional: ‘The Best of Mondial du Pain‘. Es tracta d’un exclusiu concurs en el qual participen els 6 equips millor classificats del ‘Mondial du Pain‘ (Campionat Mundial del Pa), i al qual, en aquesta edició, el director de l’Escola de Flequers Andreu Llargués, ha participat per partida doble: com a entrenador dels subcampions de la vuitena edicio del ‘Mondial du Pain‘, els exalumnes del Màster en Fleca Artesana d’Excel·lència Enric Badia i Marta San José, i com a membre de l’equip francès, guanyador de la setena edició del Mundial. Això és degut a que enguany s’ha portat a terme el ‘The Best of‘ corresponent a ambdues edicions del ‘Mondial du Pain‘, ja que la pandèmia va impedir la seva celebració l’any 2020. D’aquesta manera, els dos equips de Ferrant no han hagut de competir entre si.

 

 

En ambdues edicions del ‘The Best of‘, el director de la nostra Escola s’ha emportat medalla. Així, a la tercera edició, corresponent al 7è ‘Mondial‘, l’equip francès, format per Yohan Ferrant i Matt Valette, també formador de l’Escola, ha quedat en tercera posició, per sota del Japó i Bèlgica, primer i segon lloc respectivament. A més a més, els francesos han guanyat també el Premi Especial ‘Commis‘ (ajudant). Per la seva banda, el Premi Especial Nutrició ha anat a parar a Bèlgica, i el Premi a la Millor Peça Artística, al Japó.

Quant a la quarta edició del ‘The Best of‘, corresponent al 8è ‘Mondial‘, l’equip espanyol, format per Enric Badia i Marta San José i entrenat per Ferrant, també ha obtingut el tercer lloc al podi, només superat per França i el Japó. En aquesta edició, tant el Premi Especial ‘Commis‘ com el Premi a la Millor Peça Artística han anat a parar a França, mentre que el Premi Especial Nutrició se l’ha emportat el Japó.