Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Dues fleques agremiades endolcen als donants de sang

Per mantenir les reserves de sang de Catalunya a nivells òptims, cada any el Banc de Manresa demana la col·laboració dels agremiats per oferir un refrigeri després de la donació.

Dona sang del 25 al 27 de març i entra al sorteig d’una mona de Pasqua.

Un any més, s’ha celebrat la 10a edició de la campanya Els bombers i les bomberes t’acompanyen a donar sang, que suma esforços entre el col·lectiu de Bombers de la Generalitat i el Banc de Sang i Teixits per aconseguir donacions de sang els mesos de març i d’abril.

Aquesta campanya ha arribat a l’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa, on aquest dilluns 11 de març, una dotació professionals del Parc de Bombers de Manresa, ha aparcat davant de l’hospital per donar-hi suport. En aquest context, el Banc de Sang de Manresa va fer una crida als flequers per posar el seu granet de sorra en aquesta iniciativa.

Com és sabut, després de donar sang, el cos necessita recuperar els nutrients que ha perdut, i per això es recomana menjar i beure alguna cosa per tal de restablir els nivells d’energia del donant. D’aquesta manera, els forns agremiats Forn Integral Jorba, de Manresa, i el Forn de Cabrianes, de Sant Fruitós de Bages, han mostrat la seva solidaritat i consciència social, aportant els seus productes artesans per donar menjar als donants després de l’extracció de sang.

Doble campanya del Banc de Sang de Manresa

Per continuar animant a la gent a donar sang, el Banc de Manresa i el Forn de Cabrianes han preparat una segona campanya de recollida de sang i plasma per als propers 25, 26 i 27 de març coincidint amb la Setmana Santa.

La campanya nomenada «Toca donar, toca rebre vida», incentiva la donació amb un sorteig d’una mona de Pasqua de Lionesa del Forn de Cabrianes per aquells que vulguin donar.