Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Dues joves flequeres espanyoles, subcampiones del món

L’equip format per Isabel García i Mónica Rufián i dirigit per José Roldán i Jesús Sánchez ha obtingut el segon lloc al Campionat Internacional de Joves Flequers, celebrat a Reykjavik.

La Selecció Espanyola de Fleca Artesana ha tornat a fer història en el Campionat Internacional de Joves Flequers, organitzat per la Unió Internacional de Forn i Pastisseria (UIBC) a Reykjavik (Islàndia), en aconseguir un segon lloc a aquest prestigiós certamen.

L’equip, format per Mónica Rufián (Jaén) i Isabel García (La Rioja), exalumne del Màster d’Excel·lència de la Baking School, i dirigit pel capità dels ‘Espigas’, José Roldán, i pel director tècnic, Jesús Sánchez, ha aconseguit el títol de subcampiones en una competició que ha durat tres dies i en el qual han competit set països. La selecció guanyadora ha estat Suècia, tancant el podi França.

Per al seleccionador José Roldán, aquest èxit suposa “un orgull per al forn espanyol, ja que el nivell era molt alt. Han estat unes jornades molt intenses i amb molts nervis, però les nostres flequeres han fet un treball impressionant, complint al detall tot el que havíem previst. Han estat excel·lents”, assegura.

És un magnífic premi i reconeixement a l’esforç i al treball que s’ha anat realitzant durant molts mesos, amb concentracions intensives en la instal·lacions de Salva en Lezo (Guipúscoa), i a l’Escola Matèria (Madrid), sota la coordinació i el suport de la Confederació Espanyola de Forn, Pastisseria, Brioixeria i Afins (CEOPPAN). 

Noticies relacionades

Amb el suport de: