Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

El Gremi i l’Escola, amb estand propi a la Fira Connecta’t a la FP

El Gremi de Flequers de la Província de Barcelona participa aquests dies a la Fira Connecta’t a la FP, que celebra la seva sisena edició amb l’objectiu d’orientar, assessorar i acompanyar tant en la tria d’estudis postobligatoris com en la millora de la carrera professional.

La fira ha establert un espai per a la presentació de l’oferta de formació professional integrada (FP inicial, ocupacional i continuada), organitzada per famílies professionals, en format de xerrades gravades i/o en directe, amb els alumnes i el professorat dels centres de formació com a protagonistes. També hi ha hagut un espai de coneixement de professions i oficis amb representants del món empresarial.

L’Escola de Flequers Andreu Llargués ha comptat amb el seu estand propi com a centre de formació professional inicial i ocupacional, atenent les consultes dels visitants. En total, hi han participat una trentena de centres de formació del territori.

Connecta’t a l’FP és una iniciativa de l’Ajuntament de Sabadell i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, el Ministeri de Treball i la col·laboració dels municipis de l’àmbit de la Conca del Ripoll-Riera de Caldes del Vallès Occidental i Oriental.