Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

El Gremi i l’Escola col·laboren en la formació i inserció laboral de persones amb discapacitat

El Gremi de Flequers de la Província de Barcelona i l’Escola de Flequers Andreu Llargués col·laboren amb la Xarxa per a la Inclusió Laboral de Barcelona de l’Ajuntament de Barcelona en un projecte de formació professional per a persones amb discapacitat per tal de facilitar la seva inserció laboral.

Aquest projecte està emmarcat en el programa Inclou Futur, un servei integral per acompanyar la incorporació de persones amb discapacitat i/o amb trastorn de salut mental, dirigit a empreses amb valors, que aposten pel talent i la diversitat i que són socialment responsables amb el seu territori i la seva comunitat. En aquest vídeo, podeu trobar més informació sobre el servei.

En concret, la col·laboració de l’Escola consistirà en impartir una formació professionalitzadora, amb subvenció de Barcelona Activa, adreçat a persones d’aquest col·lectiu interessades en treballar com a auxiliars de fleca. El curs, de 120 hores de durada, tindrà lloc del 17 d’octubre fins al 17 de novembre. És un únic curs que comença el dia 17/10 fins al 17/11 120 hores. A més a més, els alumnes faran 80 hores de pràctiques i, després d’això, es procedirà a la seva inserció laboral a empreses del sector.

Algunes empreses agremiades ja col·laboren amb el servei Inclou Futur. Si vols participar-hi contacta amb el departament de formació del Gremi al correu formacio@gremipa.com i t’informarem de tot.