Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

El Gremi i Pimec es reuneixen per tractar els problemes de la fleca

Aquesta setmana s’ha celebrat una reunió entre representants del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona i Pimec, entitat representativa de la micro, petita i mitjana empresa de Catalunya. A la trobada, celebrada a les oficines centrals de Pimec a Barcelona, han assistit, en representació del Gremi, Andreu Llargués, president; Jordi Morera, vicepresident, i Carles Cotonat, secretari general. Han estat rebuts per Josep Ginesta, secretari general de Pimec Catalunya, i Sílvia Miró, directora de l’Àrea de Treball d’aquesta entitat.

La reunió s’ha celebrat en el marc de les excel·lents relacions entre les dues patronals amb l’objectiu de tractar els problemes que afecten la fleca catalana, i especialment l’actual problemàtica inflacionària que afecta els costos de producció i els preus de l’energia i que està posant en risc la viabilitat de moltes petites empreses i negocis.

Altres temes que també s’han tractat són la defensa de la degustació, el foment de la formació i les polítiques actives d’ocupació i la necessitat d’implantar mesures per prestigiar els oficis i garantir el relleu generacional als negocis flequers.