Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

El Gremi programa una interessant formació sobre eines digitals al setembre

El Gremi de Flequers de la Província de Barcelona ha preparat de cara al setembre una formació específica del projecte ‘Eines digitals’ sobre màrqueting digital i xarxes socials. El curs comptarà amb una sessió presencial el 18 de setembre i sessions webinar, els dies 21, 26 i 28 de setembre.

El curs consta de dos mòduls. El primer, de 5 hores de durada, consistirà en una introducció al màrqueting digital, en el qual es mostrarà com dissenyar campanyes comercials mitjançant l’eina Canva. En el segon, de 12 hores, s’abordarà com créixer a Instagram amb una imatge brillant, posant l’accent en com poden fer servir aquesta xarxa social els comercials.
El projecte ‘Eines Digitals’ s’encarrega de proporcionar formació i acompanyament perquè les fleques puguin aconseguir els seus objectius digitals. Aquesta formació està subvencionada pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, finançada per la Unió Europea i forma part dels fons Next Generation Catalunya.
Els interessats a fer aquesta formació o ampliar la informació, es poden posar en contacte amb el Departament de Formació del Gremi a través del correu formacio@gremipa.com, el web www.gremipa.com o per telèfon al 934 871 818.

Noticies relacionades

Amb el suport de: