Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

El jurat presidit per Andreu Llargués selecciona els finalistes del Millor Pa de Pagès Català 2022

El Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català ha celebrat l’eliminatòria del Concurs Millor Pa de Pagès Català 2022, amb la participació de vint-i-sis fleques. El jurat, presidit per Andreu Llargués, president de la Federació Catalana d’Associacions de Gremis de Flequers i del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona, està format per Antoni Figuera, president de la IGP Pa de Pagès Català, i dos representants de les principals escoles de fleca del país: M. Cruz Barón, subdirectora de l’Escola de Flequers Andreu Llargués, i Antoni Valls, director de l’Escola de Flequers de Barcelona.

L’Obrador dels 15 (Mònica Gregori, Barcelona), David Hernández (Montserrat Forners, Barcelona), Forn Artesà l’Espurna de Berga (Joan Urrea, Berga), Forn Massana (Francesc Massana, Cornellà ) i Andreu Bertran (Forn Mistral, Barcelona) són les cinc fleques que s’han classificat per a la final del Concurs Millor Pa de Pagès Català 2022, que tindrà lloc a la ciutat de Barberà del Vallès, el pròxim 17 de setembre.

Entre els cinc finalistes tenim el guanyador del Concurs l’any 2109 (Forn Mistral) i tres fleques que ja han estan finalistes al concurs alguna vegada (L’Obrador dels 15, Forn Artesà l’Espurna de Berga i Forn Massana). La fleca Montserrat Forners és el primer cop que s’ha classificat per la final del Concurs Millor Pa de Pagès Català.

Noticies relacionades

Amb el suport de: