Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

El Llonguet Solidari 2023 recapta gairebé 9.000 euros en 36 fleques

El Gremi de Flequers de la Província de Barcelona ha donat suport un any més a la campanya ‘Llonguet Solidari’, impulsada per l’associació Polseres Candela i, per segon any consecutiu, per la Federació Catalana d’Associacions de Gremis de Flequers, amb motiu del Dia Internacional del Càncer Infantil. En total, hi han participat 36 fleques, que han recaptat un total de 8.757 euros.

La campanya s’ha fet coincidir en cap de setmana, que són dels dies que majoritàriament hi ha més afluència de clients a les fleques artesanes. ¡Concretament, ha tingut lloc els dies 17, 18 i 19 de febrer. Durant aquests dies, les fleques participants han donat l’import de la venda de llonguets, al preu habitual, a Polseres Vermelles, per tal que l’associació destini aquest diners a la lluita contra el càncer infantil. El Gremi i Polseres Vermelles han agrait a totes les fleques participants la seva valuosa aportació.

El llonguet és un peça tradicional de la fleca artesana catalana amb molta acceptació entre els nens i nenes. És un panet ideal per als esmorzars i els berenars i una peça molt versàtil per acompanyar els àpats. És un producte símbol d’artesania ja que la seva elaboració meticulosa està feta exclusivament a mà.

Polseres Vermelles és d’una entitat sense ànim de lucre que col·labora amb l’hospital Sant Joan de Déu per recaptar fons per a la investigació contra el càncer infantil i potenciar la creació d’un equip concret d’investigació a l’hospital. La seva principal font de finançament són les activitats solidàries de caràcter social que organitzen (festes, campanyes, venda de polseres…), entre les quals es troba la campanya Llonguet Solidari.

Noticies relacionades