Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

El seleccionador espanyol de fleca artesana imparteix una master class a la nostra Escola

La setmana passada, va visitar l’Escola de Flequers Andreu Llargués José Roldán, prestigiós flequer-pastisser i preparador dels ‘Espigas’, la Selecció Espanyola de Fleca Artesana.

Roldán va impartir una interessant master class en el decurs de la qual ha abordat tot un assortit de brioixeria creativa, eficaç, imaginativa i visual, tant en pasta de full com brioix.

Durant la master class, va explicar les diferents fases de pastat, repòs en fred, format i execució de les diverses peces. Entre les elaboracions realitzades durant el curs, destaquen: long xocolata, brioix del ‘cuco’, croissant, napolitana de luxe,…

Roldán, que va impartir el curs sempre des de la perspectiva del dia a dia d’un obrador, per tal de fer aquestes elaboracions de manera pràctica i eficient, forma part dels ’Espigas’ des de l’any 2015, i enguany ha estat anomenat capità de l’equip per part de Ceoppan. Amb només 31 anys, el nou seleccionador nacional, que va ser campió d’Espanya i subcampió del món al concurs ‘Bread in the City’ de Club Richemont l’any 2017, lidera alguns dels millors forners d’Espanya.