Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Els alumnes del màster entren al món de les coques i les focaccias

Aquesta setmana, els alumnes de la quarta edició del Màster de Fleca Artesana d’Excel·lència han gaudit d’unes sessions de productes salats amb la sotsdirectora de la Baking School Barcelona Sabadell, la Mari Cruz Barón.

Aquestes sessions formen part del mòdul de snacking del Màster, i durant dos dies han après a fer un assortit de diferents coquesfocaccias salades amb diferents salses i productes de primera qualitat per oferir un producte diferent.

 

Durant aquesta setmana, també han pogut presenciar de la preparació per al Best Of Mondial du Pain del Yohan Ferrant i el Matt Valette, director i formador, respectivament de l’Escola i el Màster. Això els ha ajudat a aprendre a organitzar-se i optimitzar les formes de treball, sempre des de l’excel·lència, sota una pressió i un temps determinat.

 

Recordem que aquest Màster és una formació única que té l’objectiu d’ajudar als alumnes a adquirir els coneixements teoria-pràctics necessaris per desenvolupar i aprofundir de manera excel·lent en les tècniques d’elaboració de pans artesans, brioixeria artesana i productes salats, així com desenvolupar la seva creativitat i capacitat de dinamitzar i optimitzar l’oferta de productes dels seus negocis.

Si esteu interessats/des en aquesta formació d’excel·lència, podeu contactar amb el departament de formació (formacio@gremipa.com) per a que us ampliïn tota la informació.