Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Els ‘Espigas’ situen Espanya a les portes del podi a la Copa d’Europa de Fleca

Foto: CEOPPAN

La Selecció Nacional de Fleca Artesana (els anomenats ‘Espigas’) s’han quedat a les portes del podi, amb una meritòria quarta posició, a la XXI edició de la Copa d’Europa de Fleca, celebrada a Nantes, en el marc de la fira Serbotel.


L'equip, dirigit pel seleccionador nacional Arturo Blanco (Barcelona) i conformat per Javier Moreno (Múrcia), José Roldán (Córdoba) i Francisco Recio (Córdoba), ha protagonitzat una gran actuació durant la competició, consistent en realitzar una peça artística de 60x60 cm amb una alçada màxima de 80 a 100 cm, una cistella de 6 varietats de pa amb diferents formes i composicions i una safata de 6 tipus de peces pastisseres  amb diferents formes i composicions. La temàtica d'enguany era 'Monument al teu país'.

Finalment l'equip guanyador ha sigut Itàlia, seguit d'Holanda i França. En quart lloc, l'equip espanyol ha quedat molt a prop de formar part del podi.

Es dóna la circumstància que aquesta és la darrera competició a la qual participa Arturo Blanco com a seleccionador nacional, ja que recentment va anunciar la seva marxa amb aquestes paraules. “He decidit deixar el lloc enguany perquè crec que ja va sent necessari un relleu després de diversos any exercint-lo. Sóc de l’opinió que la renovació sempre és bona". Aviat s'anunciarà el nom de la persona que prendrà el relleu de Blanco al capdavant dels 'Espigas'.

Noticies relacionades

Amb el suport de: