Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Els flequers s’inicien en pastisseria a l’Escola Andreu Llargués

L’Escola de Flequers Andreu Llargués és conscient de la necessitat d’ampliar el ventall de producte a la fleca i, en la seva aposta per l’excel·lència i la diversitat, ofereix als flequers la possibilitat d’iniciar-se en el món de la pastisseria de la mà de prestigiosos professors.

Així, ha celebrat recentment una nova edició del curs d’iniciació a la pastisseria, adreçat a aquells professionals de la fleca interessats a dominar les tècniques bàsiques de pastisseria. Impartit pels prestigiosos pastissers Toni Vera, Lluís Costa, Toni Gómez i Jordi Farrés el curs ha aportat els participants els principals coneixements per poder incrementar l’oferta de productes propis a partir de dolços artesans elaborats pel mateix flequer.
Durant el curs, els alumnes han adquirit les eines teòriques i pràctiques sobre els diferents tipus de matèries primeres i les elaboracions bàsiques de la pastisseria artesana. Així, entre les elaboracions abordades durant el curs, destaquen diferents tipus de pans de pessic, les cremes base i farcits més habituals, els pastissos clàssics i contemporanis, la pasta ‘choux‘, la pastisseria individual, la massa de full, la massa de croissant, els pastissos semifreds i l’assortit bàsic de rebosteria.