Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Els principals representants de la fleca a nivell internacional, estatal i català es troben a l’Escola Andreu Llargués

Recentment, l’Escola de Flequers Andreu Llargués ha rebut una visita d’enorme rellevància institucional, ja que ha estat una ocasió en la qual s’han trobat els principals representants de la fleca a nivel internacional, comunitari, nacional, autonòmic i provincial.

 

Així, han volgut visitar l’Escola el president de la Unió Internacional de Flequers i Pastissers (UIBC), el mexicà Antonio Arias, juntament amb la seva dona, Márgara Olmedo, i el seu successor, actualment president de la Confederació Europea d’Organitzacions Nacionals de Forn i Pastisseria (CEBP), el suec Günther Koerffer. Es dóna la circumstància que el mandat d’Arias expira aquests dies, i Koerffer pren les regnes de la UIBC, encara que Arias mantindrà el títol de president honorari.

A més a més, els dirigents internacionals han estat acompanyats en aquesta visita pel president de la Confederació Espanyola de Forn, Pastisseria, Brioixeria i Afins (CEOPPAN), Eduardo Villar, i la seva dona, Ana, així com pel secretari general d’aquesta entitat, José María Fernández del Vallado.

Per part del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona, han rebut a aquests insignes visitants el president, Andreu Llargués, i el secretari general, Carles Cotonat, a més del director de l’Escola, Yohan Ferrant; sotsdirectora, Mari Cruz Barón, i la responsable de Formació del Gremi, Montse Ruiz.

Cal recordar que Llargués és, a més a més, president de la Federació Catalana d’Associacions de Gremis de Flequers, de manera que es pot afirmar que la màxima representació institucional de la fleca a escala autonòmica també ha estat present.

Cotonat, Llargués i els responsables de l’Escola han acompanyat la comitiva per les instal·lacions del centre formatiu, tot explicant-los la tasca que es fa en les seves aules i la filosofia d’excel·lència que presideix totes les activitats de l’Escola.

Els visitants institucionals han pogut comprovar, de primera mà, els motius pels quals la nostra Escola s’ha convertit en un referent mundial en formació flequera de qualitat que atreu els mestres artesans més prestigiosos del panorama internacional.