Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Enric Badia, entre els 100 Joves Talents de la Gastronomia de Basque Culinary Center

Enric Badia, ex alumne del Màster en Fleca Artesana d’Excel·lència i subcampió del ‘Mondial du Pain’ juntament amb la també ex alumna Marta San José i el director de l’Escola de Flequers Andreu Llargués, Yohan Ferrant, ha estat inclós a la segona edició de la llista ‘100 Joves Talents de la Gastronomia’ de Basque Culinary Center.

Es tracta d’una prestigiosa recopilació de persones menors de 30 anys que estan revolucionant el sector gastronòmic i que componen una mirada multidisciplinària i contemporània sobre la gastronomia. Els membres de la selecció es distribueixen en les següents categories: Restauració, Producció, Sector del Vi, Emprenedoria, Comunicació, Start Ups, Altres Perfils i Fleca-Pastisseria.

És en aquesta darrera categoria on ha estat inclós Badia, juntament amb altres cinc professionals: Sofia Janer, copropietària de la Dramerie (Barcelona) i membre de l’equip de la consultora I+Desserts; Lluc Crusellas, xef pastisser del Carme Pastisseria (Vic) i candidat d’Espanya al World Xocolata Masters 2022; Mariana Rei, guanyadora de les Millors Postres de Restaurant 2021 en el VI Concurs The Best Dessert i pastissera en Destí Pachá Eivissa; Gabi Romero, soci i forner de Panarra Okindegia (Arrazola, Biscaia), i Ausiàs Signes, cap de pastisseria a Tatau, restaurant amb una estrella Michelin a Osca i Pastisser Revelació a Madrid Fusió 2022.

«Em sento molt afortunat de poder viure experiències així. Dos dies compartint amb 100 joves professionals cadascú del seu ofici, gent de menys de trenta anys amb una cosa en comú, la passió pel seu ofici», ha declarat Badia. «Torno carregat d’energia i amb la sensació que som molts els que cadascú a la seva manera mirem de perseguir el que volem i en el que creiem. Encara que siguem joves, que ens equivoquem i que no sapiguem ni la meitat de tot el que ens queda per a aprendre, les ganes i la punta de bogeria o valentia ens fan seguir sense por», ha expressat.