Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Especialitza’t en Fleca artesana d’excel·lència amb el Gremi

El Gremi continua amb la formació d’alt nivell, on una de les incorporacions més recents ha estat el curs d’Especialització en fleca artesana d’excel·lència, que posa a l’abast dels assistents una formació d’elevada qualitat en el món del pa i la brioixeria.

Les formacions del Gremi sempre compten amb professionals d’altíssim nivell que treballen per millorar l’oferta del sector. En aquest curs, Yohan Ferrant, director de l’Escola de Flequers Andreu Llargues, serà el formador. Cal recordar que la seva filosofia se centra en llargues fermentacions de fins a 48 hores, utilitzant únicament masses mare d’origen natural i farines ecològiques. Amb ell, els alumnes podran conèixer i gaudir dels millors criteris d’excel·lència de la fleca i de les tendències més actuals.

Formació de referència 

El curs d’especialització en fleca artesana combina la pràctica amb demostracions dels millors professionals i les tendències actuals del sector. L’objectiu de la formació és proporcionar als alumnes els coneixements teòric-pràctics necessaris per desenvolupar o aprofundir, sempre amb un ‘plus’ d’excel·lència, en les tècniques d’elaboració de pans artesans, brioixeria artesana i productes salats, així com es desenvolupar la creativitat i la capacitat de dinamitzar l’oferta de productes en el seu negoci.

Els continguts del curs estan agrupats per categories i s’impartiran per especialitats: pa artesà, brioixeria artesana i snacking. Cada especialitat es presentarà un marc teòric amb les principals tècniques i tecnologies aplicables i es farà una part practica. 

Específic per a mestres flequers 

Aquesta formació d’excel·lència està  dirigida als professionals del sector que desitgin perfeccionar les tècniques d’elaboració dels productes flequers i de brioixeria per avançar amb excel·lència a la pràctica professional. El curs requereix que els alumnes acreditin una experiència prèvia, així com el currículum  i els títols que disposin. 

Per a més informació i inscripcions, contacteu amb el Departament de Formació del Gremi: formacio@gremipa.com