Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Èxit en la primera formació a Lleida, fruit de l’acord entre els Gremis de Lleida i la província de Barcelona

Francisco Ramírez, ha estat l’encarregat de fer la primera formació sobre Pastes de te

 

Fruit de l’acord de col·laboració entre el Gremi de Forners de Lleida i el Gremi de Flequers de la Província de Barcelona donem principi al programa de monogràfics de fleca i pastisseria impartit pels formadors de l’Escola de Flequers Andreu Llargues/Baking School Barcelona Sabadell a les instal·lacions acordades amb el Gremi de Formers de Lleida a la localitat de Torregrosa.

El primer curs impartit ha estat de «Pastes de Té», galetes seques que podem trobar als forns i pastisseries. Aquest producte és el que han après més de 20 forners/eres del Gremi de Lleida el dilluns i dimarts passat a l’obrador del Forn Pa Ronyó de Torregrossa. El formador de Terrassa era Francisco Ramírez de l’escola del Gremi de Flequers de la província de Barcelona. Gràcies a ell les vitrines dels forns de la demarcació de Lleida a partir d’avui estaran farcits de delicades pastes de te.

Des del Gremi lleidatà, destaquen l’espectacular formació feta per Ramírez, «un professional com un pi i bona persona» i asseguren que tots els assistents al curs han quedat bocabadats amb ell.

Us deixem un recull d’algunes fotografies: