Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Forma’t per assolir la transformació digital de la teva fleca

 

El Gremi de Flequers de la Província de Barcelona presenta un seguit de seminaris en línia que permetran adquirir les competències claus per engegar i potenciar la transformació digital dels negocis flequers.

 

La transformació digital ha canviat el funcionament de tots els models de negoci, afectant els processos i les metodologies aplicades en les diferents àrees. Tot i això, de res serveix aplicar les noves tecnologies al negoci si no s’inverteix en un canvi de mentalitat dels empresaris i els treballadors.

Ara, amb la pandèmia de la COVID-19 i el repte que suposa pel sector, és el moment d’invertir en la formació del talent per garantir el canvi cap a un mindset digital, àgil i innovador. Per això, el Gremi posa en marxa aquest programa de quatre webinars de 6 hores cadascun.

Formació 100% subvencionada

Aquest programa s’emmarca en el projecte del Consorci per a la Formació Continua de Catalunya, “Mesures de suport a les microempreses i persones treballadores autònomes per a l’impuls de projectes de transformació digital i de nous models de negoci”, per tant, és 100% subvencionada.

La formació la durà a terme Gina Aran, llicenciada en Administració i Direcció d’empreses, especialitzada en Gestió de RRHH i amb un màster Internacional en Psicobiologia i Neurociència Cognitiva, i Tècnic en Màrqueting per la UOC. Actualment, és directora acadèmica del programa d’ESADE ‘Digitalización de los RRHH’ i del programa ESADE-INGINIUM ‘RRHH, motor de la innovación y la transformación digital de la empresa’.

Les claus de la transformació digital en 4 webinars

L’objectiu d’aquests webinars és adquirir els coneixements i les competències claus en la transformació digital i tot el que comporta: cultura, màrqueting, capacitat de venda i presència digital. Seran sessions amb una metodologia mixta, combinant continguts teòrics, activitats pràctiques i casos d’estudi.

  1. Sensibilització per la presència digital. Model de negoci en l’economia digital. Dues edicions: el dimecres 19 de maig o el dimecres 2 de juny.
  2. Les palanques de la transformació digital: dilluns 7 de juny
  3. Clients digitals: dilluns 14 de juny
  4. Impulsar la cultura digital: dilluns 21 de juny

Amb aquests seminaris en línia, els participants podran entendre el context actual i obtindran una perspectiva global de la importància de ser a l’entorn online. També aprendran a identificar el punt de partida i quines són les àrees claus a digitalitzar. En definitiva, es guiarà als participants per tal d’assolir el lideratge digital al qual aspiren, adoptar una actitud innovadora i aprendre a gestionar situacions d’incertesa i generar compromís i implicació en els empleats en situacions de canvi constant.

Per a més informació contacta amb el Departament de Formació del Gremi a través del correu formacio@gremipa.com, el web www.gremipa.com o per telèfon al 934 871 818.

Noticies relacionades

Amb el suport de: