Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

“Gaudeix de les esPAcialitats de la teva fleca”, nou eslògan de la campaña de promoció del pa del Gremi

La campanya d’enguany busca transmetre els clients la confiança de que està adquirint un producte de qualitat amb la garantia d’haver estat elaborat per professionals flequers. Es realitzarà del 14 al 27 de novembre i el sorteig el dia 30 de novembre.

El Gremi de Flequers de la Província de Barcelona ha posat en marxa la ja tradicional campanya publicitària per a fomentar el consum de pa a les botigues dels seus agremiats.

D’aquesta manera, un any més, el Gremi es manté fidel al seu compromís d’ajudar a les empreses agremiades a difondre la imatge de qualitat i salut del pa, tan important en aquests temps. El missatge que triat per aquest any, “Gaudeix de les esPAcialitats de la teva fleca”, va dirigit a la clientela de les fleques per tal de recordar-los la oportunitat que tenen de triar i gaudir entre tota la varietat de productes i especialitats que els ofereix la seva fleca, amb la confiança que estan adquirint un producte de qualitat amb la garantia d’haver estat elaborat per professionals flequers.

Aquest any novament i junt amb les tradicionals bosses i pòster, es faran sortejos dirigits al públic consumidor, amb premis per als guanyadors consistents en “Boc’n Rolls”, porta-aliments reutilitzables i fabricats a Catalunya, contribuint a la sostenibilitat i proximitat. La campanya durarà dels dies 14 al 27 de novembre de 2022 i els titulars de les fleques participants, faran el sorteig durant el dia 30 de novembre de 2022.

Més visibilitat a la campanya

A més a més, per tal reforçar aquest missatge, durant tots els dies de la campanya s’emetran un total de 20 falques publicitàries als programes més escoltats de RAC 1, emissora de radio líder d’audiència a Catalunya. Aquestes falques aniran destinades, per suposat, a promocionar el consum del pa entre els oïents d’aquesta emisora, i en general, entre els ciutadans de Catalunya.

Novament, aquest any tots els establiments podran donar els premis als seus clients de forma directa, ja que cada lot inclou cinc premis. Per tal de donar difusió a la campanya, el Gremi dóna la oportunitat als flequers participants d’enviar fotografies amb els seus clients premiats, per tal de ser publicades a la web del Gremi i a Newspa.

Tots els materials necessaris per portar a terme la campanya (bosses de paper per a dipositar les barres de pa i distribuir a la clientela, amb el missatge “I ♥️ esPAcialitats”; pòster per a exposar en l’establiment de venda amb eslògan ““Gaudeix de les esPAcialitats de la teva fleca”; butlletes a emplenar pels clients; urna de cartró per a dipositar les butlletes a cada botiga, i paneres de cotó) seran distribuits a les fleques agremiades participants la setmana anterior a l’inici de la campanya. El Gremi prega que les empreses que el dia 10 de novembre no hagin el material promocional es posin en contacte de seguida al Departament de Secretaria (Rosa Verdaguer), a través del correu electrònic secretaria@gremipa.com o el telèfon 934 871 818.

Des de la institució confien que en aquesta nova edició tingui una bona acollida per part del públic consumidor final i doni el seu fruit, amb l’objectiu d’incrementar el consum de pa a les botigues dels agremiats.

Davant qualsevol dubte, els agremiats poden consultar a Secretaria.