Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

El Gremi participa a la jornada d’oficis de Cerdanyola Activa

Aquesta jornada busca establir vincles entre persones que busquen orientació i inserció laboral i els oficis busquen relleu generacional i personal per treballar amb motivació.

El passat dia 20 de juny el Gremi de Flequers de la Província de Barcelona, representat pel seu secretari general Carles Cotonat, va estar present a la primera Jornada d’Oficis celebrada a la Masia Can Serraperera (Cerdanyola) promoguda per part de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola.

L’objectiu de la trobada ha estat establir vincles entre persones que busquen orientació i inserció laboral amb una representació dels diferents gremis d’oficis que busquen relleu generacional i personal per treballar amb motivació.

El Gremi ha participat juntament amb altres entitats gremials com el Gremi de Carnissers, Xarcuters i aviram, la Confederació Catalana de la Construcció, el Gremi de Serrallers de Catalunya i el Gremi Instal·ladors i Pimes del Metall.

En aquesta Jornada, s’ha donat espai per conèixer amb més detall el dia a dia d’oficis dels quals tots fem ús, però que es desconeix la professionalitat i l’esforç que hi ha al darrere. Des de l’organització destaquen que «han pogut comprovar que els oficis s’han modernitzat i s’han tecnificat, que la incorporació de la dona en sectors com la construcció ja és una realitat, també en alts càrrecs directius i que és important tenir uns coneixements bàsics i un interès concret per l’ofici que s’escull. També vam descobrir les posicions en les que es busca personal, que els sous són més competitius a mesura que agafes experiència, que es té en compte la conciliació familiar i (que) hi ha moltes opcions per créixer professionalment i tenir el teu propi negoci». 

Per conèixer més sobre els oficis podeu adreçar-vos als/les tècnics/ques d’Orientació de la Masia Can Serraperera i obtenir més informació.

 

Noticies relacionades

Amb el suport de: