Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

El Gremi participarà a una taula rodona de Barcelona Activa sobre el sector agroalimentari

Mònica Gregori, vicepresidenta del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona, participarà el pròxim 22 de febrer a una jornada de l’Espai Networking de Barcelona Activa sobre el sector agroalimentari.

 

En aquesta trobada, organitzada amb la col·laboració de Pimec i Mercabarna, es posarà la mirada en el futur per veure l’impacte en l’ocupació del sector agroalimentari, un autèntic motor econòmic a la ciutat de Barcelona. Així mateix, es dibuixarà l’escenari d’aquest àmbit en els pròxims anys. A més, s’oferirà un espai de networking que permeti generar nous contactes i oportunitats professionals.

En concret, Gregori participarà en una taula rodona amb empreses i entitats representants de diferents àmbits del sector. L’objectiu de l’esdeveniment serà donar a conèixer aquest àmbit professional i el seu impacte en l’ocupació (perfils i requisits més demandats, tendències, fonts de reclutament utilitzades, reptes i oportunitats, etc.)

En aquest enllaç podeu trobar tota la informació d’aquesta activitat, així com inscriure-us si esteu interessats a assistir.

 

Noticies relacionades

Amb el suport de: