Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

El Gremi reivindica l’art del bon pa a la campanya anual de promoció del pa

Sota el lema ‘Fem pa amb art’, la tradicional campanya promocional del Gremi de Flequers de Barcelona es celebrarà al novembre

Com cada any, el Gremi de Flequers de la Província de Barcelona organitza la seva tradicional campanya de promoció del pa amb l’objectiu d’impulsar el consum de pa en les botigues dels agremiats i reivindicar el valor de la fleca artesana.

Aquest any, sota el lema ‘Fem pa amb art’, la imatge de la campanya  es basa en l’escultura ‘Dona i ocell’, de Joan Miró, que s’ha representat amb diferents varietats de pans. D’aquesta manera, s’ha volgut reivindicar l’artesania, el saber fer i la creativitat que, cada dia, els flequers posen en joc als seus obradors per fer arribar als seus clients un producte de qualitat i amb alt valor organolèptic i nutricional. Fer pa és treballar amb matèria viva i és una activitat que té molta ciència al darrere, però també molt art.

La campanya durarà dels dies 27 de novembre al 10 de desembre de 2023 i els titulars de les fleques participants, faran el sorteig durant el dia 12 de desembre. 

Funcionament de la campanya

Durant els dies de la campanya, les fleques agremiades podran exhibir als seus establiments el pòster oficial de la campanya amb la imatge en qüestió, que el Gremi haurà fet arribar per missatgeria a tots els agremiats interessants en participar-hi, juntament amb un lot de bosses de paper per depositar-hi el pa i els materials necessaris per dur a terme el sorteig (butlletes, urna de cartró i deu premis). 

Aquest any, novament, es faran sortejos dirigits al públic consumidor, amb premis per als guanyadors consistents en setrills per posar l’oli. Amb aquest article, el Gremi vol contribuir a la sostenibilitat i proximitat, fent valdre un altre producte tradicional de gran qualitat i de proximitat com és l’oli d’oliva, que a més a més és un complement ideal del pa. De la mateixa manera, impulsa la sostenibilitat, ja que es tracta d’un envàs reutilitzable. 

D’altra banda, i per tal de potenciar el seu missatge, durant tots els dies que duri la campanya, s’emetran fins a un total de 20 falques publicitàries als programes de més audiència de l’emissora de radio RAC 1, destinades a promocionar el consum del pa.

Addicionalment, el Gremi dona l’oportunitat als flequers participants d’enviar fotografies amb els seus clients premiats per tal de ser publicades a Newspa.

D’aquesta manera, un any més, el Gremi es manté fidel al seu compromís d’ajudar les empreses agremiades a difondre la imatge de qualitat del pa fet amb tècniques artesanes, tan important en aquests temps.

Si esteu interessats en participar-hi, podeu adreçar-vos al nostre Departament de Secretaria (Rosa Verdaguer),  secretaria@gremipa.com, o al telèfon 93-487 18 18.