Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Henri Poch, mestre flequer de la Catalunya del Nord, imparteix una master class al Gremi

La formació, anomenada ‘el sabio panadero’, s’adreça a un públic professional per ajudar-los a millorar les seves tècniques d’elaboració.

 

Els pròxims dies 6 i 7 de juliol, l’Escola de Flequers Andreu Llargués acollirà una formació d’alt nivell, la master class: ‘el sabio panadero’ a càrrec d’Henri Poch, membre dels “Ambassadeurs du pain” i MOF 2000. Aquest mestre flequer de la Catalunya del Nord és propietari del que es considera un dels millors forns de pa a França.

En aquesta formació adreçada a professionals, els assistents tindran l’oportunitat d’aprendre una de les característiques del ‘modus operandi’ de Poch que consisteix en treballar de manera natural i amb farines de biodiversitat d’origen català i francès. En la seva opinió, la fleca ha de ser el més senzill possible i el coneixement ha de procedir de l’aprenentatge, el caràcter i l’estil de cadascun.

De la mà de Poch, en aquest curs teòric-pràctic distribuït en dues sessions i impartit a la Baking School Barcelona Sabadell en horari de 10 a 18 h, els participants coneixeran les tècniques per elaborar pans amb blats antics, sègol, baguette de massa mare líquida o espelta, entre altres. Sens dubte, aquesta classe mestra ajudarà el nostre sector i els nostres professionals a tenir més èxit i millorar les seves tècniques d’elaboració com a flequers i apassionats del món del pa.

Si vols més informació, contacteu amb el Departament de Formació del Gremi a través del correu formacio@gremipa.com, el web www.gremipa.com o per telèfon al 934 871 818.

Noticies relacionades

Amb el suport de: