Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Inscripcions obertes per a la 5ª edició del Màster en Fleca Artesana d’Excel·lència

Ja et pots apuntar al Màster que posa a l’abast dels assistents una formació única i d’excel·lència al món del pa i la brioixeria. Podràs conèixer àmpliament tots els aspectes de la fleca artesana sota els millors criteris  d’excel·lència i tendències actuals.

La Baking School Barcelona Sabadell ja ha obert les inscripcions per a la cinquena edició de la seva formació més excel·lent, el Màster en Fleca Artesana d’Excel·lència, que començarà el pròxim 16 d’octubre de 2023 i s’estendrà fins a l’11 de juliol de 2024.

El Màster comptarà amb la intervenció de formadors professionals de reconegut prestigi i garantia professional. Mestres forners de renom com el cas del MOF Sylvain Herviaux (MOF 2011), Yohan Ferrant, director tècnic de l’Escola de Flequers Andreu Llargués , «Ambassadeur du pain» i doble podi al Best Of Mondial du Pain 2023, així com amb la participació de convidats de gran renom a nivell nacional i internacional per algunes de les especialitats a impartir.

Metodologia del Màster

Es combina demostració amb pràctica, tenint com a referència els millors professionals i les actuals tendències del sector. Els continguts s’agrupen per categories i seran impartits segons especialitats per professionals de primer nivell, Mestres forners de renom així com especialistes convidats, de reconegut prestigi, que aportaran la seva experiència i coneixements per tal d’oferir una formació excel·lent.

Aquesta formació té una durada de 220 hores teòric-pràctiques que s’estructuren en 22 hores mensuals organitzades en una setmana al mes de dilluns a dijous amb total 10 setmanes d’octubre a juliol. L’horari és els dilluns de 10h a 18h, amb pausa per dinar; i dimarts, dimecres i dijous de 15:30 h a 20:30 h.

Amb aquesta metodologia i horaris, el que es pretén és oferir a l’alumne una formació extensa i intensiva que permet compaginar-ho amb l’activitat laboral i apropar-la a un públic més ampli.

L’objectiu d’aquesta formació és adquirir els coneixements teòric-pràctics necessaris per desenvolupar i aprofundir de manera excel·lent en les tècniques d’elaboració de pans artesans, brioixeria artesana i productes salats, desenvolupar la seva creativitat i la capacitat per dinamitzar i optimitzar l’oferta de productes en el seu negoci.

Per a més informació sobre aquesta formació i inscripcions, contacteu amb el departament de Formació del Gremi al 93 487 18 18 o per correu a formacio@gremipa.com / m.ruiz@gremipa.com