Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Instamat Interior realitza la reforma del Forn de Pa Armengol de Sabadell

L’empresa Instamat Interior, especialista en el disseny, fabricació i instal·lació integral de botigues d’alimentació, ha conclòs la reforma de l’històric Forn de Pa Armengol de Sabadell.

«Compartint amb la propietat l’actual preocupació per la seguretat sanitària, hem instal·lat un nou sistema de llum led per les vitrines i la prestatgeria d’exposició de pa», expliquen des d’Instamat. «En el mateix led, incorporem la tonalitat de llum càlida i llum blava amb acció bactericida», destaquen.
A més a més, el temps d’exposició de llum blava es regula mitjançant un temporitzador, per assegurar l’eliminació de bacteris perjudicials, com ara ‘Escherichia coli’, ‘Salmonella typhimurium’, ‘Listeria monocytogenes’ o ‘Staphylococcus aureus’. «Aquest sistema es combina amb un equip de desinfecció aèria que elimina en mes del 99% la SARS-COV2», conclouen.
El Forn Armengol és una de les fleques històriques de Sabadell, i porta des del 1940 en funcionament. Elabora pa, brioixeria, xocolata, pastisseria i també preparem càterings per a celebracions familiars o per a reunions professionals, amb 56 tipus de productes de pa que s’elaboren amb 15 tipus diferents de massa.