Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Ja estan obertes les inscripcions pel concurs ‘La Millor Coca de Sant Joan’

 

El concurs per reconèixer la millor coca de Sant Joan de Catalunya i Balears ja ha obert les inscripcions.

Aquest any, el certamen vol reconèixer la tasca constant del sector forner i pastisser durant tota la pandèmia, lluitant per mantenir vives les tradicions gastronòmiques del país.

Convocatòria oberta

El concurs, organitzat per ‘Sr. y Sra. Cake’, esponsoritzat principalment per Fills de Moretó i que compta amb el suport del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona, té obert el termini per efectuar les inscripcions fins al 17 de maig (es pot omplir el formulari de participació al web del concurs).

Novament, la convocatòria està oberta a pastissers i forners que tinguin punt de venda. Els candidats podran presentar-se a qualsevol de les quatre categories disponibles: tradicional (amb fruites confitades i pinyons), de crema i pinyons, creativa i de llardons.

Una de les novetats d’aquest any és que s’obre un accés a especial perquè els estudiants de les escoles professionals puguin presentar les seves coques i premiar el talent dels futurs forners i pastissers.

Terminis de participació

Els participants hauran de lliurar la o les seves coques a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm de Barcelona el dia 20 de maig entre les 9 i les 12 hores del matí. El mateix dia, el jurat, format pels guanyadors de l’edició anterior, professionals del sector (com ara la sotsdirectora de l’Escola de Flequers Andreu Llargués, Mari Cruz Barón) i representants de mitjans de comunicació del sector, valoraran les coques presentades i escolliran el guanyador.

El premi d’aquesta edició és un guardó de la Millor Coca de Sant Joan 2021, un lot de productes de cada patrocinador i formar part del jurat de l’edició del 2022.