Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

La 5ª edició del concurs ‘La Millor Coca de Sant Joan de Catalunya’ ja és aquí

Incripcions obertes a professionals flequers i pastissers, per una edició que es celebrarà a l’Antiga Fàbrica de Estrella Damm el proper 30 de maig.

 

Aquesta 5a edició se celebrarà el pròxim 30 de maig en l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm amb la voluntat de realçar la tradició gastronòmica encarregada de donar el tret de sortida a l’esperada revetlla considerada la nit més curta de l’any.

El concurs, secundat per la Federació Catalana d’Associacions de Gremis de Flequers, el Gremi de Pastissers de Girona i per marques per a professionals com a patrocinadors com la farinera Fills de Moretó, els experts en productes lactis, Debic i els especialistes en cartonatge Manipulats Pueyo, entre altres, obre inscripcions a 5 categories a les quals els professionals podran presentar-se (Coca de Fruita i pinyons, de Crema i pinyons, de Chicharrones, de Xocolata i Creativa). En cadascuna d’elles, es dona un espai per a abraçar tant la tradició com l’originalitat a parts iguals i hi haurà un guanyador únic al qual se li lliurarà el seu premi en un acte obert a tots els participants i dirigit per la periodista i comunicadora gastronòmica, Carme Gasull.

L’organització, l’agència de comunicació gastronòmica Sr i Sra Cake, a fi d’evitar el desaprofitament alimentari i donar un ús social, lliurarà totes les coques presentades en acabar el certamen a la Fundació Banc dels Aliments, que s’encarregarà de distribuir-les.

Les peces s’hauran de lliurar en la mateixa Antiga Fàbrica d’Estrella Damm el mateix dimarts 30 de maig de 9.00 a 11.00 h. La seva valoració, que serà realitzada per un jurat format per forners i pastissers d’excepció, es realitzarà el mateix dia i seran presents en l’acte de lliurament de premis.

Les inscripcions estan obertes a mestres forners i pastissers, sempre que tinguin un punt de venda, fins al divendres 26 de maig a les 20.00 h, en la web https://www.lamillorcocadesantjoan.cat emplenant el formulari de participació. Les bases del concurs i informació del certamen també podran consultar-se en la pàgina web i en xarxes socials (Instagram @lamillorcocasantjoan).

Noticies relacionades

Amb el suport de: