Aquesta formació es 100% subvencionada i inclou 11 mòduls formatius independents però que formen un itinerari per perfeccionar les tècniques de base de la fleca i la pastisseria.
L’Escola de Flequers Andreu Llargués ha presentat una nova formació pensada per satisfer la necessitat de donar resposta a la demanda actual de productes de qualitat i alt valor nutricional.
Es tracta d’un programa de formació 100% pràctica que inclou 11 mòduls formatius independents, però que formen un itinerari per perfeccionar les tècniques de base de la fleca i la pastisseria.
Aquesta formació es 100% subvencionada i s’adreça principalment a treballadors en actiu, malgrat que també poden participar desocupats que vulguin incorporar-se a una empresa del sector flequer-pastisser.
Els cursos es duran a terme a partir del mes de febrer i s’organitzen en les especialitats de:
– Pans artesans
– La baguette
– Pans amb farines de biodiversitat
– Pans enriquits i gastronòmics
– Pans rústics amb farines a la pedra
– Brioixeria artesana
– Tècniques d’elaboració de masses de brioixeria
– Tècniques d’elaboració de masses fullades: croissant
– Productes salats
– Productes salats: snacking i coques salades
– Pastisseria flequera
– Pastissos flequers
– Pastisseria artesana
– Tècniques de base de la pastisseria clàssica
– Masses fullades en la pastisseria
– Semifreds, mouses i pastisseria individual