Search
Close this search box.

La Baking School presenta una nova formació en tècniques de base

Aquesta formació es 100% subvencionada i inclou 11 mòduls formatius independents però que formen un itinerari per perfeccionar les tècniques de base de la fleca i la pastisseria.

L’Escola de Flequers Andreu Llargués ha presentat una nova formació pensada per satisfer la necessitat de donar resposta a la demanda actual de productes de qualitat i alt valor nutricional.

Es tracta d’un programa de formació 100% pràctica que inclou 11 mòduls formatius independents, però que formen un itinerari per perfeccionar les tècniques de base de la fleca i la pastisseria.

Aquesta formació es 100% subvencionada i s’adreça principalment a treballadors en actiu, malgrat que també poden participar desocupats que vulguin incorporar-se a una empresa del sector flequer-pastisser.

Els cursos es duran a terme a partir del mes de febrer i s’organitzen en les especialitats de:

– Pans artesans

– La baguette

– Pans amb farines de biodiversitat

– Pans enriquits i gastronòmics

– Pans rústics amb farines a la pedra

– Brioixeria artesana

– Tècniques d’elaboració de masses de brioixeria

– Tècniques d’elaboració de masses fullades: croissant

– Productes salats

– Productes salats: snacking i coques salades

– Pastisseria flequera

– Pastissos flequers

– Pastisseria artesana

– Tècniques de base de la pastisseria clàssica

– Masses fullades en la pastisseria

– Semifreds, mouses i pastisseria individual

Per a més informació, visita la web de la Baking School o cliqueu aquí per descarregar el díptic.

Amb el suport de: