Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

La diputada delegada de Comerç, Ana María Martínez, visita la nostra Escola

Són molts els alts càrrecs de les diferents administracions que darrerament han demanat visitar l’Escola de Flequers Andreu Llargués. Aquesta setmana, ha estat la Diputació de Barcelona, representada per la diputada delegada de Comerç i alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, que ha estat acompanyada pel gerent de Comerç, Sergi Vilamala.

Durant la visita institucional, Martínez ha estat guiada per les instal·lacions del centre formatiu pel president del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona, Andreu Llargués; el secretari general, Carles Cotonat; la responsable del Departament de Formació, Montse Ruiz, i el director de l’Escola, Yohan Ferrant. També han estat presents representants de l’Ajuntament de Sabadell, encapçalats per la tinent d’alcaldessa i regidora de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu, Montserrat González.

En tot moment, la diputada s’ha mostrat satisfeta, tant per les instal·lacions i equipament de l’Escola com per la seva filosofia formativa i la tasca que realitza en favor de la formació de base i d’excel·lència pel sector flequer.

Després de la visita a les instal·lacions s’ha mantingut una reunió de treball on s’han tractat temes i propostes relacionats amb la millora de l’oferta comercial, el dinamisme i la competitivitat de les fleques.

Noticies relacionades

Amb el suport de: