Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

La fleca europea es prepara per a la fira Sirha Europain 2022

Proveïdors de matèries primeres, dissenyadors d’enginyeria de precisió, artesans i emprenedors de tot el món es donaran cita del 26 al 29 de març a Sirha Europain 2022, una de les fires dedicades a la fleca més importants del continent europeu.

La trobada girarà «entorn de la idea d’un pa nutritiu per a cada dia, des del primer croissant del matí fins a la col·lació de l’esmorzar, des del berenar d’abans del sopar fins al pastís per a compartir», segons l’organitació.

Europain és una de les més prestigioses fires de fleca i pastisseria, centrada en l’excel·lència i la incomparable força de la fleca francesa. Però, per a reforçar el seu impuls i permetre-li arribar a nous sectors com el de la restauració i el snacking, Europain forma part des de 2021 de l’ecosistema Sirha Food, que s’articula entorn del seu emblemàtic saló Sirha, tot un referent per a les indústries de l’alimentació i la restauració.

La fira comptarà amb 2.730 m² d’espai dedicat a l’intercanvi de coneixements a través de xerrades i conferències sobre temes d’actualitat del mercat, a més de dos escenaris amb classes magistrals i demostracions impartides pels professionals del sector i alguns dels més importants concursos del sector, com la Copa del Món de la Fleca, la Copa d’Europa de Pastisseria i la Copa de França de les Escoles.

Noticies relacionades

Amb el suport de: