Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

La fleca lliura la recaptació del Llonguet Solidari 2023 a Sant Joan de Déu

Un any més, Polseres Candela tanca la campanya ‘El Llonguet Solidari’ a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, fent l’ofrena dels gairebé 9.000€ recaptats. 

 

La campanya «El Llonguet Solidari 2023» celebrada els dies  17, 18 i 19 de febrer ha fet una recaudació de 8.995€ a 36 fleques, que s’ha entregat el 30 de març al SJD Pediatric Cancer Center de l’Hospital Sant Joan de Déu amb la representació dels diferents gremis i federacions que han donat soport a aquesta acció.

Recordem que l’objectiu d’aquesta campanya és que els establiments participants destinin l’import de la venda dels llonguets, al preu habitual, en els dies de campanya, a Polseres Candela per a investigar el càncer infantil. Polseres Candela ha mostrat el seu agraïment especialment en un any que és díficil pel sector: «Érem molt conscients que enguany està sent especialment difícil per al seu sector, el descontrolat preu de la llum, l’encariment de totes les seves matèries primeres i la deslleial competència de les panificadores industrials li ho posa més complicat cada dia, però els forners artesans estimen el seu ofici, acaronen les seves elaboracions i als seus clients i encara tenen temps per a posar el seu treball al servei de la solidaritat. Els forns artesans formen part del teixit social que hem de cuidar i desitgem que el seu esforç els retorni almenys el reconeixement que es mereixen, per part nostra tenen tota la nostra admiració i gratitud».

Visita al centre de recerca

En aquesta ocasió el president de l’Associació Polseres Candela, David Sánchez i Emma Perrier de l’Obra Social Sant Joan de Déu han rebut al SJD Pediatric Cancer Center una gran representació de tots els participants per a immortalitzar en aquesta imatge la seva solidaritat i poder mostrar-los on s’inverteix la seva aportació i agrair-los en persona la seva implicació. En concret han visitat el centre el secretari General del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona, Carles Cotonat, i Mònica Gregori, vicepresidenta del mateix, i representants tots dos de la Federació de Gremis; a Eduard i Albert de Panatics; a l’Ivette Prat del Forn Prat de Mollet i promotora d’aquesta campanya; a l’Anna del Forn Elias de Barcelona, Xavier representant del Gremi de Flequers Reus i Baix Camp i el Josep, del Forn Codina de la Vall d’Aran,

Es pot consultar el llistat de les fleques participants al web de Polseres Candela.