Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

La fleca recapta més de 10.000 euros per la recerca del càncer infantil i ho lliura a Sant Joan de Déu

Un any més, Polseres Candela tanca la campanya ‘El Llonguet Solidari’ a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, fent l’ofrena de més de 10.000€ recaptats.

Aquesta setmana s’ha fet entrega dels diners recaptats a la campanya «El Llonguet Solidari 2024», realitzada els dies 16, 17 i 18 de febrer. En concret, s’han recaptat 10.307€ en més de 30 fleques del territori català i que s’han lliurat al Centre de Càncer Pediàtric SJD de l’Hospital Sant Joan de Déu, amb la presència de representants de la Federació Catalana d’Associacions de Gremis de Flequers i dels diferents gremis que han donat suport a aquesta acció.

Recordem que l’objectiu d’aquesta campanya és que els establiments participants destinin l’import de la venda dels llonguets, al preu habitual, en els dies de campanya, a Polseres Candela per investigar el càncer infantil.

Visita al centre de recerca

Un any més, el president de l’Associació Polseres Candela, David Sánchez, i Emma Perrier de l’Obra Social Sant Joan de Déu han rebut al SJD Pediatric Cancer Center una comitiva de flequers de la Federació Catalana i els gremis participants per immortalitzar en aquesta imatge la seva solidaritat i poder mostrar-los on s’inverteix la seva aportació i agrair-los en persona la seva implicació.

El Gremi i l’associació Polseres Candela, promotora d’aquesta iniciativa, han agraït a tots els flequers que han participat, contribuint d’aquesta manera en la investigació per la cura del càncer infantil.

Podeu consultar el llistat de les fleques participants al web de Polseres Candela.