Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

La IGP Pa de Pagès Català engega una nova promoció amb premis per als clients

Des de l’1 i fins al 23 de maig d’enguany, tots dos inclosos, les fleques integrades al Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català desenvoluparan la promoció ‘Que no falti mai un bon pa de pagès a taula’.

Aquesta campanya sortejarà més de 150 premis, consistents en 30 pans de pagès de mig kg gratis, entre els clients de les fleques associades. A més, el Consell Regulador farà un sorteig (previst pel 26 de juny) amb les butlletes de participació recollides, que donarà opció a guanyar cinc premis d’un pagès de mig kg durant un any (365 peces de pa). En total, informa el Consell Regulador, seran més de 12.000 euros en premis, corresponents al valor dels pans regalats a la promoció, cost que assumeix la institució.

Difusió

Les fleques que participen a la promoció disposen de material promocional com cartells, urnes i butlletes de participació pels clients.

La promoció es donarà a conèixer també amb un anunci publicitari a la cadena de televisió TV3, que s’emetrà durant 15 dies del mes de maig.

Podran participar en la campanya tots els clients de les fleques que comprin un pa de pagès català de mig o 1 kg. Els clients hauran d’emprar una butlleta de participació amb el seu nom i número de telèfon i enganxar pel darrere la contra etiqueta que porten a les bosses oficials de la IGP.

Si vols més informació, pots consultar les Bases de la promoció al web del Consell Regulador.

Promoció del Pa de Pagès Català

A més d’aquesta promoció que just acaba d’engegar, el Consell Regulador va emetre a TV3 un altre anunci publicitari, que podeu veure aquí, durant el mes d’abril. També està prevista la seva difusió els mesos d’octubre i novembre en la mateixa cadena, així com a la web de l’emissora pública catalana durant els mesos de juliol i agost.