Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

L’agremiat Miquel Saborit, Llesca d’Or de la ‘Ruta del Bon Pa de Catalunya’

«Enhorabona a tots. És molt gratificant rebre aquest premi i estar envoltat de forners artesans que lluiten cada dia per treure un producte de qualitat», va assenyalar Saborit en rebre la Llesca d’Or de Catalunya en un acte que es va celebrar al hall de l’Estació del Nord de Barcelona.

 

Amb simplicitat i gran humanitat l’agremiat, Miquel Saborit de MesKpa de Torelló/Manlleu (Barcelona) va recollir el premi de mans de José Llopart, gerent de José Llopart S.A. Al costat del guanyador del premi es trobaven els sis finalistes seleccionats: Conrad Serra, David Hernández, Roger Canela, Ángel Zamora, Jordi Paradeda i Marti Fortuny.

Més de 150 persones, representants de les diferents empreses patrocinadores, familiars i entitats que van donar suport a aquest esdeveniment, acompanyant als setanta flequers que han obtingut la puntuació per formar part d’aquest selecte grup professional del sector. La llista definitiva es va elaborar després de quatre intensos dies de cates anònimes en diferents emplaçaments emblemàtics de Catalunya.

La primera parada va ser a la mateixa Estació del Nord per als flequers de Barcelona i província. El segon destí l’Institut Escola d’Hostaleria i Turisme de Cambrils per als flequers de Tarragona i província; la tercera parada al Lloc Secret de Ramona per als flequers de Lleida i província i per acabar el «Centri Cultural de la Mercè» per als flequers de Girona i província. Una setmana amb molts desplaçaments i molts quilòmetres, amb el vehicle cedit per gentilesa de M-Automoció, però una setmana de bogeria per a l’organització i per als professionals que van formar els diferents jurats.

Emotiu acte de lliurament de diplomes als flequers guardonats

La gran cita va ser, el passat dijous 10 de juny, que va reunir una sala plena de persones que estimen, gaudeixen i els encanta el bon pa i fer una bona divulgació d’aquest aliment tan bàsic que a vegades, ens oblidem de la importància gastronòmica que té, sense deixar de banda els seus aspectes saludables. A continuació Cristina Brondo, presentadora de l’acte, va anomenar els flequers guardonats que van pujar a l’escenari a recollir el seu diploma. José Llopart, gerent de José Llopart, va capitanejar el lliurament de diplomes, juntament, amb els representants de totes les marques patrocinadores.

Per tancar l’acte, Llopart va dirigir unes emotives paraules als assistents i a continuació la regidora de Comerç de l’Ajuntament de Barcelona, Montserrat Ballarín, va pronunciar unes paraules de comiat de l’acte esmentant el gran esforç diari que fan els flequers que cada dia elaboren un producte artesà, de qualitat i de proximitat. Ballarín va reafirmar el seu suport incondicional al sector artesà.

Marta de los Reyes, Albert Craus i Eduard Verdaguer, organitzadors de l’acte, van donar les gràcies a tots els assistents i van recordar que les puntuacions d’aquesta ruta són puntuables per a la quarta edició de la Ruta Espanyola del Bon Pa i per poder obtenir una Estrella Dir-Informàtica al món de la fleca.

En aquest enllaç podeu consultar el llistat de flequers (per ordre alfabètic) seleccionats de l’edició de Catalunya.

Noticies relacionades

Amb el suport de:

Amb el suport de: