Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

L’equip de la Baking School, preparat per al 9è Mondial du Pain

Els exalumnes de la nostra Escola, David Hernández i Roger Vilardosa, fa mesos que es preparen per representar Espanya en aquest prestigiós concurs la setmana vinent.

L’equip de la Baking School Barcelona Sabadell ho té tot preparat per participar la setmana vinent a Nantes a la novena edició del Mondial du Pain, un dels concursos de fleca més exigents que existeixen. Els exalumnes de l’Escola, David Hernández i Roger Vilardosa, fa mesos que es preparen de la mà del director de l’Escola, Yohan Ferrant i amb el suport afegit de Marta San José i Enric Badia, subcampions de la darrera edició del Mondial, així com Matt Valette, formador del centre i reconegut flequer a escala internacional.

L’equip representarà a Espanya durant la competició, i estarà recolzat pel secretari general del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona, Carles Cotonat, i la responsable de Formació, Montse Ruiz, que es desplaçaran a Nantes els dies de concurs. Durant les darreres setmanes, els aspirants han estat repetint incansablement la taula que presentaran al concurs, i que estarà caracteritzada per l’excel·lència marca de la casa a la nostra Escola.

Aquesta nova edició del Mondial du Pain suposa una nova oportunitat per fer història des de la Baking School Barcelona Sabadell, que s’ha convertit en tota una protagonista d’aquest prestigiós concurs i del The Best of Mondial du Pain, després de l’èxit aconseguit en les darreres edicions pels equips vinculats a l’Escola, de la mà del seu director, Yohan Ferrant, i amb noms que han passat de ser alumnes del Màster en Fleca Artesana d’Excel·lència a esdevenir vertaderes figures de la fleca internacional, com ara Marta San José o Enric Badia.

«Estem entrenant molt durament, de dilluns a divendres, i també alguns caps de setmana. No hem aturat ni tan sols a l’agost», explica el Roger. El David, per la seva part, afegeix que «des del mes de juliol tenim totes les peces tancades, a l’agost hem treballat en el muntatge de la peça artística, ja que hem de fer-la absolutament de zero durant el Mondial». Ambdós destaquen que, «ara, en la recta final, estem fent cada dia una simulació del que farem al Mondial: treure tota la taula de productes que hem preparat en 8 hores i mitja».

El 9è Mondial du Pain, prestigiós concurs flequer organitzat pel col·lectiu ‘Les Ambassadeurs du Pain’, tindrà lloc a Nantes el proper mes d’octubre. El David i el Roger, entrenats pel Yohan, representaran Espanya a la competició.