Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Les fleques participants a la campanya anual del Gremi premien els clients

El Gremi de Flequers de la Província de Barcelona ja ha començat a rebre les primeres fotos dels premiats en el sorteig de la tradicional campanya anual, que va concloure la setmana passada. En concret, el Gremi ha rebut les fotos dels clients premiats del Forn del Progrés, de Terrassa.

A cadascuna de les fleques participants, s’ha portat a terme el sorteig de producte entre els clients. Cada lot enviat pel Gremi a les fleques participants incloïa: 1.000 bosses de paper per a dipositar les barres de pa i distribuir a la clientela, amb el missatge “Aquí és on es nota l’ofici”; un pòster per a exportar en l’establiment de venda amb l’eslògan “Aquí és on es nota l’ofici. Compra pa de fleca, garantia de salut i qualitat”; una urna de cartró a dipositar les butlletes a cada botiga; 500 butlletes a emplenar pels clients i 5 bosses de roba.

Per poder participar, els clients han hagut d’omplir la butlleta amb les seves dades i el nom de la fleca on han fet la compra, i dipositar-la en l’urna facilitada a cada establiment amb el seu lot. Cada establiment ha fet el sorteig entre totes les butlletes dipositades a les seves urnes.

Des del Gremi, es recorda a les fleques que poden enviar fotografies dels clients rebent el premi per tal de publicar-les a NEWSPA i a les xarxes socials del Gremi.

Amb el lema «Aquí és on es nota l’ofici», la campanya ha servit per transmetre al consumidor la confiança que està adquirint un producte de qualitat amb la garantia d’haver estat elaborat per professionals flequers artesans. Ha tingut lloc entre els dies 15 i 29 de novembre de 2021. Per tal de reforçar aquest missatge, cada dia de la campanya s’han emès un total de 20 falques publicitàries als programes més escoltats de RAC 1, emissora de ràdio líder d’audiència a Catalunya. Aquestes falques han anat destinades, per descomptat, a promocionar el consum del pa entre els oients d’aquesta emissora, i en general, entre els ciutadans de Catalunya.