Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

La fidelitat dels clients té premi en el marc de la campanya anual del Gremi

El Gremi de Flequers de la Província de Barcelona ha rebut noves fotos dels premiats en el sorteig de la tradicional campanya anual, que es va portar a terme la setmana passada sota el lema «Aquí és on es nota l’ofici». En aquest cas, es tracta del Forn de Pa Sant Adjutori, d’Olost; la fleca Cal Falsina, de Caldes de Montbui, i el Forn Vallespir, de Barcelona. 

Per poder participar, els clients han hagut d’omplir la butlleta facilitada pel Gremi amb les seves dades i el nom de la fleca on han fet la compra, i dipositar-la en l’urna facilitada a cada establiment amb el seu lot. Cada lot enviat pel Gremi a les fleques participants incloïa, a més, 1.000 bosses de paper per a dipositar les barres de pa i distribuir a la clientela, amb el missatge “Aquí és on es nota l’ofici”; un pòster per a exportar en l’establiment de venda amb l’eslògan “Aquí és on es nota l’ofici. Compra pa de fleca, garantia de salut i qualitat”, i 5 bosses de roba.

La campanya ha servit per transmetre al consumidor la confiança que està adquirint un producte de qualitat amb la garantia d’haver estat elaborat per professionals flequers artesans. Per tal de reforçar aquest missatge, cada dia de la campanya s’han emès un total de 20 falques publicitàries als programes més escoltats de RAC 1, emissora de ràdio líder d’audiència a Catalunya. Aquestes falques han anat destinades, per descomptat, a promocionar el consum del pa entre els oients d’aquesta emissora, i en general, entre els ciutadans de Catalunya.

Des del Gremi, es recorda a les fleques que poden enviar fotografies dels clients rebent el premi per tal de publicar-les a NEWSPA i a les xarxes socials del Gremi.

FOTOS FORN VALLESPIR

FOTOS CAL FALSINA

 

FOTOS FORN DE PA SANT ADJUTORI