Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Lesaffre llença ‘Livendo’, una gamma amb cinc noves massa mares

Aquests productes permetran que els flequers uneixin el caràcter de cada massa mare amb el seu segell personal.

 

masa mare livendo

 

Els últims anys, l’evolució del consum de pa no ha sigut molt positiva ne quantitat, però la demanda de productes de fleca amb massa mare ha crescut de manera considerable. En concret, un 12% anual a nivell global.

Això és perquè cada vegada més consumidors busquen aliments saludables, tradicionals i naturals vinculats a la massa mare. Però, cal destacar que la massa mare és un ingredient que permet als flequers potenciar les característiques sensorials i nutricionals dels seus pans, i oferint així pa de millor qualitat.

La creixent demanda d’aquest pa ‘Premium’, ha portat a Lesaffre Iberica, empresa de llevats i fermentació espanyola, a ampliar la seva gamma ‘Livendo’. Es tracta d’un conjunt de cinc masses mares vives que conformen el catàleg d’aquest tipus de masses més ampli i variat del mercat ibèric.

Masses mare amb personalitat

Després d’un exhaustiu treball d’innovació, Lesaffre presenta aquestes cinc noves opcions de massa mare, cada una diferent, amb una vida i personalitat pròpia.

Les masses mare Livendo, productes líquids i naturals, amb llevats i bacteris vius seleccionats i conreades acuradament, permetran als forners triar com prefereixen elaborar els seus pans amb massa mare:

  • Livendo Aura: És una massa mare de blat especialment aromàtica. Ideal per a pans rústics.
  • Livendo Higía: Elaborada amb blat negre per a aportar als pans tots els seus nutrients i el seu característic sabor.
  • Livendo Herse: Feta amb espelta 100% integral, per a pans integrals o semi-integrals d’espelta.
  • Livendo Harmonia: Massa mare de blat dur pensada per a potenciar els sabors làctics i a mantega de la brioixeria o per a complementar un pa blanc.
  • Livendo Deméter: massa mare de blat 100% integral, elaborada a partir de grans sencers, per a pans integrals o semi-integrals de blat.

L’objectiu d’aquests productes és que els flequers puguin unir el caràcter de cada massa mare al seu propi segell personal, obtenint pans amb major aroma i sabor i millor textura i conservació de les peces. A més, es poden utilitzar directament en la fase de barrejat, sense necessitat de refrescos ni esperes.